همایش «معدن، سرمایه ملی، ایمنی و بهره‌وری بیشتر» به همت شرکت سیمان ساوه در روزهای هفتم و هشتم اسفندماه سال جاری در سالن همایش کارخانه سیمان خاکستری زرندیه برگزار شد. در این همایش دو روزه، مدیران و کارشناسان صنعت سیمان و معدن به بررسی چالش‌ها و راهکارهای بهبود بهره‌وری و ایمنی در معادن پرداختند.  

همایش ملی معدن

به گزارش روابط عمومی شرکت سیمان ساوه:

همایش «معدن، سرمایه ملی، ایمنی و بهره‌وری بیشتر» با حضور مدیران ارشد صنعت سیمان و معدن، کارشناسان و نمایندگان سازمان‌های مرتبط در کارخانه سیمان خاکستری زرندیه برگزار شد. این رویداد با هدف بررسی چالش‌های پیش‌روی صنعت معدن و ارائه راهکارهایی برای افزایش بهره‌وری و ایمنی در این حوزه برگزار شد.   

مهندس مهدی فقیهی مدیرعامل شرکت سیمان ساوه در این همایش با اشاره به مشکلات انرژی و سوخت در صنعت سیمان، تاکید کرد: «تامین یک مترمکعب گاز برای کارخانه‌های سیمان به یک چالش بزرگ تبدیل شده است. این موضوع حتی در تامین مازوت نیز مشکلاتی ایجاد کرده است.» وی افزود: «شناخت معادن و دپوسازی مناسب می‌تواند نقش موثری در کاهش مصرف سوخت و بهینه‌سازی فرآیند تولید داشته باشد.»  

فقیهی با تقدیر از همکاری مدیران استان مرکزی به ویژه مهندس جودکی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گفت: «این همکاری‌ها منجر به شکستن رکورد ۲۷ ساله تولید سیمان سفید در سال گذشته شد. امروز ۲۵ درصد سیمان سفید ایران در این مجموعه تولید می‌شود.»  

مهندس علی جودکی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز، در این همایش با اشاره به ناترازی‌های انرژی و مشکلات صنعت سیمان گفت: عدم برنامه‌ریزی راهبردی و ناکارآمدی در حوزه تولید، اصلی‌ترین چالش‌های پیش‌روی صنعت سیمان است. وی تاکید کرد: برای بهبود بهره‌وری در معادن، نیاز به ماشین‌آلات پیشرفته و سرمایه‌گذاری اساسی داریم.

مهندس الوندیان دبیرمحترم انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان، با اشاره به اهمیت تولید سیمان آمیخته گفت: این نوع سیمان می‌تواند تحول بزرگی در صنعت سیمان ایجاد کند. سیمان ساوه در این زمینه پیشگام است و امیدواریم سایر کارخانه‌ها نیز به این عرصه بپیوندند. 

مهندس روح‌الله پاکزاد مدیر معادن سیمان ساوه، در این همایش به معرفی معادن این شرکت پرداخت و گفت: شرکت سیمان ساوه دارای ۷ معدن فعال است که بزرگترین آن معدن آهک سیدآباد با ذخیره ۱۵۵ میلیون تنی است. این معدن ۵۰ درصد خوراک کارخانه را تامین می‌کند.

در این همایش، ۱۳ مقاله علمی در حوزه‌های مختلف صنعت سیمان و معدن ارائه شد و از سه مقاله برتر تجلیل به عمل آمد. همچنین شرکت‌کنندگان از معادن شرکت سیمان ساوه بازدید کردند.  

همایش «معدن، سرمایه ملی، ایمنی و بهره‌وری بیشتر» با تاکید بر لزوم سرمایه‌گذاری در معادن، بهبود بهره‌وری و حل چالش‌های انرژی در صنعت سیمان به کار خود پایان داد. شرکت سیمان ساوه به عنوان میزبان این رویداد، نقش موثری در پیشبرد اهداف این همایش ایفا کرد.